Nyári napközis táborok

            Napközis tábor a ló és kisállatfarmon -

Mit is jelent az, hogy egy foglalkozás állat asszisztált?

A definíció szerint: "Az állatok célzott és tudatos bevonása a gyógyítás, az oktatás-nevelés, a fejlesztés, az életminőség javításának folyamatába az állat asszisztált foglalkozások keretrendszerében valósul meg."

Az állat jelenléte és részvétele a tevékenységek során pozitív hatással van a gyermek pszichés állapotára, szerepe a szociális, motoros, érzelmi és kognitív képességek fejlesztésében egyedülálló.

Ez évi táboraink időpontjai:

- július 8-12 ( 1 szabad hely)

- július 22-26 ( 4 szabad hely)

- augusztus 5-9 (BETELT)

Helyszín: Tótvázsony, Csárda Major ( 77-es főút tótvázsonyi elágazó)

Lovak-kisállatok-terápiás kutyák-kézműves programok-íjjazás-népi játékok-mozgásos fejlesztő foglalkozások-labdajátékok-képesség fejlesztés-

> Programok:
- LOVAS programok: Lovakkal kapcsolatos teendők megismerése, lóápolás, szerszámok, lovak viselkedése, lófürdetés, lovakkal kapcsolatos viselkedési szabályok megtanulása.
- Lovasfoglalkozások: lovastorna, zenés , eszközös játékok lóháton, mozgás és képességfejlesztés lóháton.
Lovas tudást nem igénylő foglalkozás, mely során a lovat egy személy  lépés jármódban vezeti, a ló hátán ülő gyermek pedig különböző játékos fejlesztő feladatokat, gyakorlatokat végez a foglaljozásvezető segítségével.

KUTYÁS programok: játék, foglalkozások a terápiás kutyák bevonásával. Felelős állattartásról beszélgetés.
Kutyás programok a Betyár Kutyasuli oktatói és résztvevői által kerülnek megrendezésre.

 

EGYÉB programok:

KÉZMŰVES foglalkozások, hazavihető dísztárgyak készítése különböző technikák megtanulásával, szabadtéri játékok ( patkódobó verseny, ÍJAZÁS, és egyéb játékok), ismerkedés a farmon élő állatokkal.       ( minimalac, bárány, kecskék, nyuszi etetése) ismerkedés a felelős állattartással,
MEDENCÉZÉS: Fűtött vizű, 6x4 méteres ( vízmélység 1 m) medence, sok vizí játékkal. 
( A napi programokkal kapcsolatban az időjárásra tekintettel a változás jogát fenntartjuk!) 

Étkezés:
- Meleg ebéd: Tótvázsony Bakony Hotelben
Tízórait, uzsonnát viszont kérjük hogy csomagoljanak a gyermeknek ízlése szerint ( ANTSZ előírás)
- Friss gyümölcs mindig lesz
- Innivaló: Kulacsot hozzon a gyerkőc magával, amibe friss vizet tudunk önteni, viszont kérjük hogy cukros üdítőket, teákat NE hozzon a gyermek!
Allergiát, egyéb étel intoleranciát kérjük hogy időben, a jelentkezéskor jelezze felénk.


- Hoznivalók: lovas foglalkozásokhoz kötelező a hosszú nadrág és a zárt sportcipő.
A védő felszerelést ( kobakot) mi biztosítjuk, amennyiben ha van saját, az is hozható.

Ezen kívül kérünk váltóruhát, amiben visszük őket ebédelni, illetve időjárásnak megfelelő öltözet. Sapka, pulóver, rövid és hosszú nadrág, zárt cipő, papucs, törölköző( medencézés esetén), fürdőruha.

ÉRTÉKTÁRGYAKAT kérjük ne hozzon a gyermek! Azokért felelősséget nem vállalunk.

 - Tábor megkezdésének napján, szülői felelősség nyilatkozatot szükséges kitőlteni minden gyermek hozzátartozójának. Ehhez szükség lesz a gyermek TAJ kártyájának számára is.
- A táborba fertőző betegségben szenvedő gyermeket nem tudunk fogadni.
- A szülőnek kötelessége a táborvezetőt tájékoztatni ( írásban is) minden tudnivalóról a gyermekkel kapcsolatban.( ételintolerancia, allergia, viselkedésbeli problémák…) 
- A gyermekekről a foglalkozások során fotó és videóanyag is készül, melyeknek közzétételének engedélyéről, megosztásáról egyéb média platformon, a szülőknek-hozzátartozóknak nyilatkozniuk szükséges ( szülői felelősség nyilatkozaton belül)

- Tábor díja: 65.000 ft/ 5 nap
- Max létszám: 6 fő
-,Minimum életkor: 5 éves kortól 10 éves korig
- Előleg: 35.000 ft, melynek befizetésével tudom regisztrálni a jelentkezést. A fennmaradó összeget a tábor megkezdésének napján kell fizetni. A tábor díjáról nyugtát vagy számlát állítunk ki.
Aki számlát szeretne kérni, kérem a számlázási adatokat e-mailen írja meg számunkra. Számlát kizárólag magánszemélynek tudunk kiállítani, szervezet, cég névre nem. 

Érkezés: 8.00-8.30

Távozás 16.00-16.30


Jelentkezés: vajky1@gmail.com
emailen kérem a jelentkezéseket, válasz üzenetben elküldöm az előleg fizetéséhez szükséges banki adatokat.


Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszautalni!
A jelentkezést az előleg megérkeztével tudom regisztrálni.

- Tábor vezető: Vajkyné Nagy Andrea mozgásfejlesztő lovasterapeuta, fizioterapeuta, lovarda vezető, terápiás kutyás foglalkozás vezető
  Lovasudvarunk minden jelen jogszabálynak megfelel, és a szükséges engedélyekkel rendelkezik, a táborban részt vevő lovak lóalkalmassági vizsgával rendelkeznek.


Elérhetőségek:
Tel: +36703453375

vajky1@gmail.comKészítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el